28 Ocak 2015 Çarşamba

KAKAOLU CUPCAKE

Kız kardeşimin hazırladığı bu enfes kakaolu cupcake 'i sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerde çocuklarınızla beraber üzerini istediğiniz tarzda süsleyip, lezzetli cupcakeler hazırlayabilirsiniz.



MEKSİKA FASULYELİ VE MANTARLI SALATA

 Ablam; yeğenimin doğum günü için bu değişik ve lezzetli salatayı hazırlamıştı. Benim de bu salata hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Meksika fasulyesi ile mantarın uyumu muhteşem.... 


PİZZA


Ara sıra pizzayı dışarıdan sipariş etmek yerine kendim yapmayı tercih ediyorum. Sizlerde şimdi tatile girmiş olan çocuklarınız için kolaylıkla yapabileceğiniz bu pizzayı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.



20 Ocak 2015 Salı

YÜREK KAVURMASI

Annem küçükken yürek kavurması çok yediğini söylerdi. Geçen gün bizde değişik bir şeyler deneyelim diye yapmaya karar verdik. Eğer sizde sakatat tarzı yiyeceklerden hoşlanıyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Ben çok severek tattım.


TAVUKLU TAGLİATELLE

Bildiğiniz gibi, tagliatelle bir makarna çeşididir. Bana göre bu makarnanın üzerine hazırladığınız sosla çok lezzetli bir makarnaya sahip oluyorsunuz. Daha önce tatmadıysanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.


5 Ocak 2015 Pazartesi

TRİLEÇE

Sevgili kuzenimin hazırladığı bu lezzetli  Arnavut tatlısını sizlerle paylaşmak istedim. Sizlere de kesinlikle denemenizi tavsiye ederim...




ARNAVUT CİĞERİ

Eskiden vücuda kan yapan sakatatlardan biri ciğer olduğu söylenirdi. Babam da bu aralar kan düşüklüğü olduğu için bizde ona hangi gıda vücuduna kan yapıyorsa onları yedirmeye çalışıyoruz. Biz ailecek bu tarz yiyeceklerden hoşlandığımız için ara sıra Arnavut ciğeri yaparız. Yapılışı da son derece kolay ve vücuda da faydalı olduğu için sizlerde çocuklarınız için deneyebilirsiniz.


PİYAZ


Bildiğiniz gibi, Arnavut ciğerinin yanına yakışan en güzel salata çeşidi olarak piyazdır. Yapılışı da son derece kolay bir salatadır. Sizlere de denemenizi tavsiye ederim....