31 Aralık 2015 Perşembe

ABLAMIN PRATİK TATLISI


Ben çabuk ve kolay yapılan tatlıları çok severim. Acil bir durumda misafiriniz gelse hemen yapabileceğiniz bir tatlı. Çok beğendiğim için ablamdan tarifini alıp, sizlerle paylaşmak istedim. Umarım sizde denersiniz. 




DANA ETLİ VE MANTARLI NOODLE

Çin yemeğini çok seviyorum. Evde denemekten de hoşlanıyorum. Ablam bizler için dana etli bir noodle yaptı. Bizler çok lezzetli bulduk. Eğer sizlerde Çin yemeği yemekten ve yapmaktan hoşlanıyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.


OTLU POĞAÇA

Çocuklarınız için hazırlayabileceğiniz besleyici bir poğaça. Denemenizi tavsiye ederim.



25 Aralık 2015 Cuma

KAHVELİ PARFE

Geçen gün ablamla gelecek olan misafirlerimiz için nasıl bir tatlı yapalım diye düşünüyorduk, İkimizde kahveli olan tatlılardan hoşlandığımız için bu kolay ve lezzetli tatlıyı yapmaya karar verdik. Misafirlerimiz çok hafif ve lezzetli bulduklarını söylediler. Sizlere de kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.




EBRULİ KEK

İki renkli olan bu keki sizlerde çocuklarınız için deneyebilirsiniz.




ELMALI KURABİYE


Kardeşimin eşinin annesi bizi davet ettiğinde bu lezzetli elmalı kurabiyeden hazırlamış, Çok lezzetli bulduğum için tarifini alıp, sizinle paylaşmak istedim. Umarım sizde denersiniz.


ZENCEFİLLİ TAVUK SUYU ÇORBASI

Geçen gün annemle klasik bilinen tavuk suyu çorbasının aksine değişik bir çorba denemek istedik. Biz çok lezzetli bulduk. Sizlere de denemenizi tavsiye ederim.